Mėsmalė Ma-Ga TC 12
Mėsmalė naudojama žaliai arba virtai mėsai malti. Prietaisas ženkliai sutrumpina patiekalų, kuriuose reikia sumalti didelį kiekį mėsos, paruošimo laiką. Su mėsmale galima ne tik malti mėsą, su ja gali būti gaminami paštetai ir sumalamos sėklos, riešutai ar aguonos tešlos įdarui. Norint paruošti kiekvieną iš šių patiekalų, būtina naudoti atitinkamo tipo sietelį ir peilį.
Profesionalios mėsmalės privalumai:
- Funkcionalumas – įrenginys turi nuimamą gerklę ir pakrovimo dėklą, kurie garantuoja patogų veikimą, naudojimo saugumą ir lengvą mašinos valymą. Užbaigti pasirenkant vieną iš trijų tipų sietų, kurių tinklelio storis 4,5 mm, 6 mm ir 8 mm. Komplekte esančio sietelio skersmuo 7 cm.
| - Konstrukcija – judančios dalys, pagamintos iš padidinto patvarumo, nerūdijančio plieno, medžiagos, kuri leidžia išlaikyti įrenginį higieniškai švarų. . Ši medžiaga yra biologiškai inertiška, todėl nevyksta cheminės reakcijos su apdorotu produktu.
|
- Eksploatavimo laikas – naudojant plieninę pavarą su pusiau skystu tepalu sumažėja triukšmas ir pailgėja įrenginio eksploatavimo laikas.
| - Stabilumas – guminės neslidžios kojelės neleidžia įrenginiui slysti veikimo metu, net ir ant slidaus paviršiaus.
|
- Naudojimas pagal paskirtį – mašinos, skirtos pertraukiamam darbui esant pilnai apkrovai, rekomenduojamos visų tipų maitinimo įstaigoms : viešbučiams, restoranams, perdirbimo įmonėms, mėsinėms ir delikatesų parduotuvėms, pvz. taip pat viešojo maitinimo taškai.
| - Efektyvumas – iki 100 kg/val. Mašina skirta dirbti su pertrūkiais, todėl per labai trumpą laiką galite sumalti didelius mėsos kiekius. Tinkamas sietelio ir peilio pasirinkimas padidina prietaiso efektyvumą. Sraigto greitis 130 aps./min.
|
Prietaisas pagamintas pagal Europos Sąjungos standartus.
Reviews
There are no reviews yet.