Rodomi visi 5 rezultatai

Naujas
Įtampa: 380-415V
Galingumas: 10.9kW
Galios tipas: Elektrinis
Aukštis: 116cm
Plotis: 82cm
Ilgis: 94cm
Išankstinis užsakymas
Naujas
Įtampa: 380-415V
Galingumas: 10.9kW
Galios tipas: Elektrinis
Aukštis: 79cm
Plotis: 82cm
Ilgis: 93cm
Išankstinis užsakymas
Naujas
Įtampa: 380-415V
Galingumas: 18.6kW
Galios tipas: Elektrinis
Aukštis: 104cm
Plotis: 82cm
Ilgis: 93cm
Išankstinis užsakymas
Naujas
Įtampa: 380-415V
Galingumas: 22.5kW
Galios tipas: Dujinis
Aukštis: 104cm
Plotis: 82cm
Ilgis: 93cm
Išankstinis užsakymas
Naujas
Įtampa: 380-415V
Galingumas: 13kW
Galios tipas: Dujinis
Aukštis: 79cm
Plotis: 82cm
Ilgis: 93cm
Išankstinis užsakymas

Kombinuotos garų konvekcinės orkaitės sužtikrina vienodą temperatūrą kameroje, pagreitina terminį apdorojimą ir neleidžia maistui prarasti drėgmės. Tai leidžia tai padaryti. naudoti įvairias kulinarines technikas nekontroliuojant kepimo ar gaminimo proceso.

Kombinuota garinė orkaitė – svarbiausios funkcijos

Konvekcinės orkaitės suderinta (karšto oro cirkuliacija) ir terminis apdorojimas naudojant garus . Dėl to šie įrenginiai leidžia greitai pašildyti, virti ir kepti patiekalus, išlaikant optimalią maisto drėgmę. Kombinuotuose garuose paruošta mėsa ar žuvis nedžiovinama, nes į kamerą nuolat tiekiama drėgmė.

Priklausomai nuo modelio, kombinuotose garų krosnyse galima atlikti įvairius terminio apdorojimo būdus:

  • Apdorojimas konvekciniu būdu – tinka, pvz., labai užšaldytai duonai ir kepimui žemoje temperatūroje,
  • kombinuotas apdorojimas – vienu metu naudojamas konvekcija ir karšti garai, padedantys palaikyti tinkamą indų drėgmę ir konsistenciją,
  • garinimas – idealiai tinka ruošiant sveikus patiekalus su daržovėmis ir subtilia mėsa,
  • Blanširavimas ir virimas ,
  • Maisto temperatūros palaikymas prieš patiekiant.

Kombinuotų garų krosnelių naudojimas

Gera kombinuota garinė orkaitė žymiai pagerina darbą profesionalaus maitinimo įstaigose. Tai universali įranga su plačiomis funkcijomis, kurios dėka galima greitai ir patogiai paruošti daugybę maisto porcijų, išlaikant kiekvieno patiekalo kartotinį skonį ir kokybę.

Žinomų gamintojų kombinuotos garų krosnys naudojamos profesionaliose virtuvėse, restoranų tinkluose, kepyklose, kavinėse ir degalinėse. Jų privalumas, be plačių kulinarinių galimybių, yra galimybė sumažinti išlaidas – trumpesnis terminio apdorojimo laikas reiškia ir mažesnes elektros sąnaudas.

Kaip pasirinkti garinę orkaitę?

Nusprendę investuoti į kombinuotą garintuvą, atkreipkite dėmesį į šiuos atskirų modelių parametrus ir funkcijas:

  • Energijos tipas – parduodamos elektrinės ir dujinės orkaitės, o pasirinkimas priklauso nuo virtuvėje esančios įrangos,
  • Elektroninis arba rankinis valdymas, LCD ekranas – nuo ​​šių parametrų priklauso krosnies naudojimo patogumas,
  • Temperatūros diapazonas, kuriame veikia krosnis,
  • Talpa , grotelių lygių skaičius – nurodo, kiek GN talpyklų gali tilpti krosnelė,
  • Savų receptų programavimas – svarbu, kad viryklėje būtų galima išsaugoti daug atskirų programų ir per USB laikmeną atsisiųsti jas į kitus įrenginius.